Klaipėdos policijai įkliuvo narkotikų pardavėjas ir jo klientas

Spalio 18 d. vakare Klaipėdos miesto PK 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnai, atlikę daug neviešo pobūdžio veiksmų, sulaikė du 2000 m. gimusius vaikinus. Pas vieną iš jų buvo rastas pakelis su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, galimai, narkotine medžiaga.

Klaipėdos policijai įkliuvo narkotikų pardavėjas ir jo klientas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdos policijai įkliuvo narkotikų pardavėjas ir jo klientas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-26 09:23, atnaujinta 2022-10-26 09:26

Pas kitą pareigūnai rado ir paėmė 16 lankstinukų su baltais biriais milteliais ir vieną pakelį su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis. 

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, vienam iš sulaikytų vaikinų įtarimai pareikšti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Anksčiau už vagystes, sukčiavimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir kitas nusikalstamas veikas jau teistam vyrui teismas skyrė kardomąsias priemones – rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir įpareigojo reguliariai registruotis policijos įstaigoje.

Antrajam, kaip įtariama, draudžiamų medžiagų galimai nusipirkusiam vaikinui, įtarimai pareikšti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Anksčiau neteistam vyrui teismas skyrė rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.