Į Pravieniškes negrįžęs kalinys sučiuptas Kaune – buvo girtas ir pažeidė viešąją tvarką

Policijos departamentas praneša apie du į pataisos namus negrįžusius kalinius. Vienas netrukus buvo sučiuptas Kaune, kito tebeieškoma.

Į Pravieniškes negrįžęs kalinys sučiuptas Kaune – buvo girtas ir pažeidė viešąją tvarką.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Į Pravieniškes negrįžęs kalinys sučiuptas Kaune – buvo girtas ir pažeidė viešąją tvarką.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2022, 9:54 AM, atnaujinta Oct 28, 2022, 10:00 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, spalio 27 d. apie 20 val. 23 min. Kauno apskrities VPK gautas pranešimas, kad Kaišiadorių r., Pravieniškių kaime, į Pravieniškių pataisos namus–atvirąją koloniją negrįžo nuteistasis (gim. 1994 m.), kuris tą pačią dieną buvo išleistas į darbą.

Aplinkybes aiškinasi ir paiešką vykdo Kalėjimų departamento pareigūnai.

Taip pat spalio 27 d. apie 18 val. 09 min. Kauno apskrities VPK gautas pranešimas, kad Kaišiadorių r., Pravieniškių kaime, į Pravieniškių pataisos namus–atvirąją koloniją negrįžo nuteistasis (gim. 1999 m.), kuris tą pačią dieną buvo išleistas į gydymo įstaigą.

Praėjus vos kelioms minutėms po pranešimo, apie 18 val. 15 min. Kaune, Jotvingių g., už viešosios tvarkos pažeidimą kalinys sulaikytas. Jis buvo akivaizdžiai girtas.

Bėglys perduotas Pravieniškių pataisos namų–atvirosios kolonijos pareigūnams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.