Kaune – neįprastas vaizdas: vyras mieste siautėjo su kirviu

Antradienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie kurį laiką Savanorių prospekte dirbančias policijos ir greitosios medicinos pagalbos pajėgas. Pasirodo, gatvėje siautėjo neadekvatus vyriškis, jis bus vežamas į gydymo įstaigą.

Kaune – neįprastas vaizdas: vyras mieste siautėjo su kirviu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Kaune – neįprastas vaizdas: vyras mieste siautėjo su kirviu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2022, 12:05 AM

„Kas vyksta Savanoriuose, kitoje gatvės pusėje priešais „McDonald’s“ restoraną? Keturi policijos ekipažai ir viena greitosios brigada, stovi jau valandą laiko“, – apie 21.55 val. nupasakojo portalo skaitytojas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis informavo, kad 20.51 val. gautas pranešimas apie neadekvačiai besielgiantį vyrą. Policijos duomenimis, su kirviu rankose jis lakstė po gatvę, išdaužė užkandinės „Bazooka“ langą.

Kitas kaunietis pridūrė, kad prieš pereidamas į kitą gatvės pusę, asmuo bėgiojo po prekybos centro „Rimi“ automobilių stovėjimo aikštelę.

Į įvykio vieta iškviesta greitoji pagalba, žmogų apžiūrėjo medikai, policijos žiniomis, jis greičiausiai bus vežamas į ligoninę. 22 val. Savanorių prospekte dar dirbo vienas policijos ekipažas, pareigūnai tikslino įvykio aplinkybes.

Žmonės incidento metu nenukentėjo.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad asmuo bus pristatytas į LSMU Kauno ligoninės Psichiatrijos kliniką. Pats vyras nesusižalojo, kitiems medicininės pagalbos neprireikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.