Mušė, filmavo ir egzekuciją paviešino internete – į teismą už tai siunčiami du Kretingos r. gyventojai

Salantuose jauną vyrą sumušę ir egzekucijos vaizdo įrašą internete paviešinę įtariamieji keliauja į teisiamųjų suolą, pranešė Klaipėdos apskrities VPK.

Mušė, filmavo ir egzekuciją paviešino internete – į teismą už tai siunčiami du Kretingos r. gyventojai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Mušė, filmavo ir egzekuciją paviešino internete – į teismą už tai siunčiami du Kretingos r. gyventojai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2022, 3:00 PM, atnaujinta Nov 16, 2022, 3:04 PM

Kaip rašoma policijos pranešime, 2022 m. balandžio mėn. populiariame socialiniame tinkle pasirodė vaizdo įrašas, kuriame galimai neblaivių jaunuolių grupė smurtauja, tyčiojasi ir žemina jauną vyrą.

Ikiteisminį tyrimą pradėję Kretingos rajono pareigūnai operatyviai nustatė, kad 1999 m. gimusį vyrą sumušti per balandžio 9 d. Kretingos r., Salantuose, vykusias išgertuves galėjo jam pažįstami 1999 m. ir 2003 m. gimę vietos gyventojai.

Įtariamieji buvo sulaikyti, jiems pareikšti įtarimai dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tyrimo metu savo kaltę įtariamieji pripažino.

Lapkričio 10 d. byla kaltinamuoju aktu perduota teismui.

Teisėsaugai žinomiems įtariamiesiems gresia laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.