Didelį kvaišalų kiekį platinusiems vyrams išsisukti nepavyko – vienas jų nesėkmingai bandė slapstytis užsienyje

2021 m. birželio mėnesį Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai į Utenos apylinkės teismą perdavė ikiteisminį tyrimą dėl didelio kiekio narkotinės medžiagos – karfentanilio platinimo. Šį sunkų nusikaltimą įvykdė ankščiau ne kartą teisti asmenys, kurie, veikdami organizuotoje grupėje ir iš anksto pasiskirstę vaidmenimis, išplatino didelį kiekį karfentanilio.

Didelį kvaišalų kiekį platinusiems vyrams išsisukti nepavyko – vienas jų nesėkmingai bandė slapstytis užsienyje.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Didelį kvaišalų kiekį platinusiems vyrams išsisukti nepavyko – vienas jų nesėkmingai bandė slapstytis užsienyje.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-18 12:04

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, ši organizuota grupė veikė ne tik Šalčininkų teritorijoje, bet ir Vilniuje bei Utenoje.

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnų krupštaus darbo dėka du įtariamieji buvo sulaikyti, trečiajam – pavyko pasprukti. Buvo paskelbta jo paieška.

2022 m. balandžio mėn. viduryje policijos pareigūnai sulaikė pabėgėlį – jis nuo teisėsaugos slapstėsi Jungtinėje Karalystėje.

Vilniaus regiono apylinkės teismo Šalčininkų rūmų nutartimi įtariamajam buvo paskirta kardomoji priemonė – suėmimas, tačiau jis, bandydamas gintis, apskundė teismo priimtą nutarimą aukštesnei institucijai. Argumentai, dėl nežinojimo apie paskelbtą jo paiešką ar negalėjimo anksčiau grįžti į Lietuvą dėl pasaulinės koronaviruso pandemijos, teismo neįtikino.

Vilniaus apygardos teismas, išnagrinėjęs pateiktus argumentus, nutarė skundą atmesti ir Vilniaus regiono apylinkės teismo Šalčininkų rūmų 2022 m. balandžio 15 d. nutartį palikti galioti. Nutartis galutinė ir neskundžiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.