Vilniaus rajone į krovininį automobilį rėžėsi „Mazda“: vyras vairuotojo teisių nė neturėjo

Penktadienio rytą Vilniaus rajone „Mazda“ rėžėsi į krovininį automobilį. Prie „Mazda“ vairo sėdo vyras, neturintis vairuotojo teisių.

 Vilniaus rajone į krovininį automobilį rėžėsi „Mazda“: vyras vairuotojo teisių nė neturėjo.<br>Facebook/„Reidas Vilniuje“/Andriaus V nuotr.
 Vilniaus rajone į krovininį automobilį rėžėsi „Mazda“: vyras vairuotojo teisių nė neturėjo.<br>Facebook/„Reidas Vilniuje“/Andriaus V nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-18 09:10

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, avarija įvyko ankstų penktadienio rytą apie 4 val. 27 min.

Pranešta, kad Vilniaus rajone, Riešės seniūnijoje, Didžiosios Riešės kaime, Molėtų plente, susidūrė „Mazda“ ir krovininis automobilis.

Į įvykio vietą atvykus pareigūnams paaiškėjo, jog „Mazda“ vairuotojas nė neturi vairuotojo teisių, o automobilį, kuris po avarijos buvo smarkiai apgadintas, įsigijo visai nesenai.

Turimais duomenimis, eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, buvo apgadintos tik transporto priemonės.

Taip pat Vilniaus apskrities VPK lrytas.lt suteikė informacijos, kad penktadienio rytą sostinėje buvo užfiksuoti keli eismo įvykiai, kuomet dėl slidžios kelio dangos transporto priemonės susidūrė viena su kita arba atsidūrė šalikelėje. Vairuotojai raginami rinktis saugų važiavimo greitį ir atkreipti dėmesį į esamas oro sąlygas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.