Šalčininkų policija iš vietos gyventojos atėmė kontrabandines cigaretes ir nelegalų alkoholį

Šalčininkų rajono policija, siekdama užkardyti nelegalią akcizais apmokestinamų prekių apyvartą bei tikrindama informaciją, lapkričio 18 d. apsilankė Šalčininkų seniūnijoje, Tartoko kaime, 61-erių metų amžiaus moters bute.

 Šalčininkų policija iš vietos gyventojos atėmė kontrabandines cigaretes ir nelegalų alkoholį.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Šalčininkų policija iš vietos gyventojos atėmė kontrabandines cigaretes ir nelegalų alkoholį.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-22 15:08, atnaujinta 2022-11-22 15:12

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, moters namuose aptikta kontrabandinių rūkalų – 130 pakelių cigarečių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyto pavyzdžio banderolėmis, apie 55 l spiritinių alkoholinių gėrimų, nepaženklintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka specialiaisiais ženklais – banderolėmis.

Pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena. Už šį pažeidimą gresia bauda nuo 2 000 iki 5 590 eurų su tabako ir alkoholio produktų konfiskavimu.

Šalčininkų rajono policijos pareigūnai dėkoja gyventojams už pagalbą nustatant nelegalios prekybos atvejus bei ragina būti pilietiškais ir apie vietas, kuriose prekiaujama nelegaliais tabako gaminiais, ar asmenis, užsiimančius neteisėta veikla, pranešti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.