Už smūgį pareigūnui – areštinės gultas

Ignalinoje gyvenantis 19-metis šeštadienio rytą prabudo Panevėžio areštinėje. Tuo jaunuolio bėdos nesibaigia, nes teks biografija pasipildys teistumu – jam stoti prieš teismą dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui.

Pareigūnui nepaklususiam girtam Ignalinos gyventojui teko nakvoti areštinės kameroje. Be to, jam teks minti ir teismo slenkstį.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Pareigūnui nepaklususiam girtam Ignalinos gyventojui teko nakvoti areštinės kameroje. Be to, jam teks minti ir teismo slenkstį.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2022, 10:06 AM, atnaujinta Dec 10, 2022, 10:09 AM

Istorija prasidėjo penktadienio vakarą Ignalinoje. Ties Aukštaičių gatve jaunuolis nepakluso teisėtiems uniformuoto policijos pareigūno reikalavimams ir bandė išvengti sulaikymo.

Supratęs, kad neišsisuks, 19-metis trenkė kumščiu policininkui į veidą. Nepadėjo ir šis metodas – chuliganas buvo sulaikytas ir nugabentas į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Patikra alkoholio matuokliu parodė, kad jaunuolis buvo „apšilęs“ – jo organizme buvo 1,51 promilės alkoholio. Toks girtumas laikomas vidutiniu.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui. Už tokį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais, bauda ar įkalinimu iki 3 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.