Plėšikų taikiniu tapo maistas ir elektroninės cigaretės: dalis pareigūnams įkliuvusių įtariamųjų – nepilnamečiai

Kauno apskrities VPK Reagavimo valdybos pareigūnai savaitgalį išaiškino net du plėšimus. Vieni, galimai nusikaltimą įvykdę jaunuoliai, buvo nusitaikę į maistą, kiti – į elektronines cigaretes.

Sulaikymas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sulaikymas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2022, 11:17 AM

Kauno apskrities VPK praneša, kad penktadienį apie 16 val. Kauno r., Ramučių k., du asmenys panaudojo ašarines dujas prieš vyrą ir pagrobė jam priklausančią dėžę su elektroninėmis cigaretėmis, kurių bendra vertė siekė beveik 2050 eurų. Į įvykio vietą nedelsiant atskubėję Reagavimo valdybos pareigūnai, netoliese rado ne tik pagrobtus daiktus, bet ir įtariamuosius, kurie yra nepilnamečiai (gim. 2007 m.ir gim. 2007 m.).

Kitą dieną apie 23.50 val. Kaune, Partizanų g., daugiabučio bendro naudojimo patalpose, keturi asmenys, grasindami peiliu, iš vyro atėmė krepšį su maistu. Netrukus atvykę pareigūnai sutrukdė vyrams mėgautis neteisėtai įgyta vėlyva vakariene. Vyrai (gimę 2002 m., 1999 m. ir 2004 m.) buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, o nepilnamečiui (gim. 2005 m.) įteiktas šaukimas atvykti į policijos komisariatą.

Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos ir Kauno rajono pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d. ir 2 d. Už tai gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.