Anykščiuose sulaikytas dėl smurtinio nusikaltimo policijos ieškotas Povilas Pesliakas

Policija praneša, kad po kelias dienas trukusios paieškos pareigūnams Anykščiuose pavyko sulaikyti smurtiniu nusikaltimu įtariamą Povilą Pesliaką.

 Povilas Pesliakas.<br> Utenos apskrities VPK nuotr.
 Povilas Pesliakas.<br> Utenos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2022, 2:29 PM, atnaujinta Dec 15, 2022, 2:35 PM

Kaip ketvirtadienį pranešė Utenos apskrities VPK, gruodžio 15 d. policija gavo pranešimą, kad Anykščiuose buvo pastebėtas ieškomas Povilas Pesliakas (gim. 1985 m.).

Į pranešimą sureagavo ir į įvykio vietą atvyko Utenos apskrities VPK Anykščių rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, kurie sulaikė įtariamą vyrą. Sulaikymo metu Povilas Pesliakas elgėsi ramiai ir pareigūnams nesipriešino.

Po sulaikymo vykdomi ikiteisminio tyrimo procesiniai veiksmai, sprendžiama dėl kardomosios priemonės –suėmimo skyrimo.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, Povilas Pesliakas buvo ieškomas dėl sunkaus kūno sužalojimo, įvykdyto gruodžio 11 d. Tądien namuose, Anykščiuose, J.Biliūno g., name, išgertuvių metu vyrą (gim. 1963 m.) peiliu sužalojo kitas vyras (gim. 1985 m.).

Nukentėjęs vyriškis (gim. 1963 m.) dėl patirtų sužalojimų išvežtas į Panevėžio Respublikinę ligoninę. Tuo tarpu įtariamasis Povilas Pesliakas pasislėpė.

Trečiadienį policija paprašė visuomenės pagalbos ir perspėjo, kad vyras yra ypač agresyvus, pavojingas ir su savimi gali nešiotis peilį ar kitus daiktus, galinčius kelti pavojų aplinkiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.