Ukmergėje iš vyro namų pavogti revolveriai, Kaune – moteris aptiko neteisėtai laikytus ginklus

Ketvirtadienį į pareigūnus pasiekė vyro ir moters pranešimai. Vienas jų informavo, jog Ukmergėje iš namų dingo revolveriai, kitas pranešė apie Kaune aptiktus neteisėtai laikomus ginklus.

Revolveris. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Revolveris. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2022, 9:36 AM, atnaujinta Dec 16, 2022, 9:37 AM

Gruodžio 15 d. apie 14 val. 30 min. į Vilniaus apskr. VPK kreipėsi vyras (g. 1986 m.), kuris pareiškė, kad laikotarpyje nuo 2018 m. iki 2022 m., Ukmergėje, Vėjų g., iš negyvenamo namo, neaiškiomis aplinkybėmis dingo jam priklausantis mažos galio revolveris „ME38 Compact G“ ir dujinis revolveris „ME38 Pocket“.

Policijos departamento duomenimis, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šaunamojo ginklo, šaudmenų, sprogmenų ar sprogstamųjų medžiagų pagrobimo.

Tą pačią dieną apie 19 val. Kaune, Šarkuvos gatvėje, moteris (gimusi 1992 m.), tvarkydama savo namus, rado buvusio vyro (gim. 1990 m.) neteisėtai laikomą pistoletą „Airsoft“, dujinį pistoletą (markė nustatinėjama) ir 9 mm. šovinį.

Ginklai ir šovinys paimti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.