Šalčininkų r. girto vairuotojo „Audi“ nulėkė nuo kelio ir vertėsi: ligoninėje atsidūrė keleivė

Sekmadienio naktį Šalčininkų rajone girto vyro vairuojamas „Audi“ automobilis nulėkė nuo kelio ir vertėsi. Eismo įvykio metu nukentėjo keleivė.

Šalčininkų rajone girtas vairuotojas su „Audi“ nulėkė nuo kelio: nukentėjo kartu važiavusi moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šalčininkų rajone girtas vairuotojas su „Audi“ nulėkė nuo kelio: nukentėjo kartu važiavusi moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2022, 9:10 AM

Apie 2 val. 21 min. Šalčininkų rajone, Jašinūnų seniūnijoje, kelio Jašiūnai–Turgeliai–Tabariškės 3,2 km, automobilis „Audi A6 Avant“, vairuojamas girto vyro (gimusio 1970 m.), nuvažiavo nuo kelio ir kelis kartus vertėsi.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, eismo įvykio metu nukentėjo kartu važiavusi keleivė, gimusi 1975 metais. Moteris dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

„Audi A6 Avant“ vairuotojui nustatytas vidutinis, 1,63 prom., girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.