Kaune BMW langą išdaužę jaunuoliai nuo policijos bandė sprukti pasinaudoję pavežėjo paslaugomis

Pirmadienio naktį vyrai galimai pasikėsino į svetimą turtą, tačiau jų planas žlugo. Kieme pasirodžius pilietiškai gyventojai, vyrai spruko pasinaudoję pavežėjo paslaugomis.

Kaune jaunuoliai nuo pareigūnų bandė sprukti pasinaudodami pavežėjo paslaugomis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune jaunuoliai nuo pareigūnų bandė sprukti pasinaudodami pavežėjo paslaugomis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2023, 2:22 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, žaibiškai sureagavę Kauno apskrities VPK Reagavimo valdybos pareigūnai per 20 minučių įtariamus asmenis sulaikė kitame miesto rajone.

Sausio 16 d. apie 03 val. Kauno apskrities VPK pareigūnai sulaukė pranešimo, jog Kaune, Kovo 11-osios gatvėje, moteris išėjo į namo kiemą ir išgirdo stiklo dūžius, o kiek vėliau pastebėjo du sprunkančius vyrus, kurie, išdaužus automobilio BMW stiklą, galimai mėgino įvykdyti nusikalstamą veiką.

Į įvykio vietą atvyko gausios Reagavimo valdybos pareigūnų pajėgos, tarp kurių ir kinologai. Ilgai netrukus, paieška buvo baigta, kadangi apie 03 val. 20 min. Naručio gatvėje pastebėti, pavežėjo paslaugomis pasinaudoję, iš įvykio vietos sprukę Kauno miesto gyventojai (gimę 2002 m. ir 2001 m.).

Vyrai policijos pareigūnams buvo žinomi.

Kauno apskrities VPK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.