Šis įmonės direktorius įtariamas sukčiavimu – policija ieško nuo jo nukentėjusių žmonių

Vilnaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai su įkalčiais sulaikė vyrą (gim. 1984 m.). Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

 Policija prašo atsiliepti žmones, galėjusius nukentėti nuo šio vyriškio.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Policija prašo atsiliepti žmones, galėjusius nukentėti nuo šio vyriškio.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-20 15:12, atnaujinta 2023-01-20 15:19

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, vyras, vienos įmonės direktorius, sukūręs patikimo verslininko įvaizdį, galimai siekė praturtėti – savo naudai apgaule pasisavindavo pinigines lėšas. Sudarydamas pirkimo – pardavimo sutartis su pirkėjais, jis pareikalaudavo avanso, o kai paaiškėdavo, kad turtas areštuotas, pirkėjai likdavo be nieko – be pažadėto būsto ir avansu sumokėtų pinigų.

Ikiteisminio tyrimo metu sostinės kriminalistai operatyviai nustatė įtariamąjį ir sausio 19-ąją jį sulaikė. Vyras atsidūrė areštinėje. Sulaikytam asmeniui buvo pareikšti įtarimai dėl galimai padarytos nusikalstamos veikos. Artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės jam skyrimo.

Policijos pareigūnai įtaria, kad šis vyras galimai galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų Vilniaus mieste, todėl nukentėjusius nuo jo prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus tyrėjus, tel. 8 700 65 373, arba paskambinti skubios pagalbos ternybų tel. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.