Vilniuje apvirto traktorius, pro šalį važiavusio automobilio keleivis traktoriaus savininkus nupurškė dujomis

Vilniaus policija aiškinasi painią istoriją, kuomet prie apvirtusio traktoriaus sustojusio automobilio keleivis dujomis nupurškė traktoriaus savininkus.

 Liepkalnio g. apvirtęs traktorius.<br> Facebook/Vilnius: Reidai, avarijos, kamščiai, nežymėti policijos automobiliai/Valerijaus M. nuotr.
 Liepkalnio g. apvirtęs traktorius.<br> Facebook/Vilnius: Reidai, avarijos, kamščiai, nežymėti policijos automobiliai/Valerijaus M. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2023, 1:07 PM, atnaujinta Jan 20, 2023, 6:31 PM

Incidentas penktadienį įvyko Liepkalnio g. Apie 12 val. 27 min. pareigūnams paskambinęs vyras pasakojo, kad čia apvirto jo įmonei priklausantis traktorius. Pirminiais duomenimis, virstantis traktorius nieko neapgadino, eismui jis netrukdė, nes ant šono gulėjo greta kelio.

Pasak pranešėjo, jam su darbuotojais atvykus prie traktoriaus, netikėtai čia sustojo ir automobilis „Peugeot“, kurio keleivis atsidaręs langą pradėjo tyčiotis.

Nenorėdami veltis į konfliktus aplink traktorių dirbę vyrai pasiūlė „Peugeot“ ekipažui jau važiuoti kur nors kitur. Tai supykdė automobilio keleivį. Vyras išstraukė dujų balionėlį ir įmonės darbuotojams į akis pripurškė dujų. Po to automobilis nuvažiavo Dunojaus g.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai pradėjo aiškintis įvykio aplinkybes ir ieško „Peugeot“ vairuotojo ir keleivio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą