Britų deportuoto lietuvio paieška prieš ketverius metus buvo paskelbta Lietuvoje

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė Jungtinėje Karalystėje gyvenusį Lietuvos pilietį, kuris iš Londono buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimus, o Lietuvoje – ieškotas dėl padaryto nusikaltimo.

Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Feb 21, 2023, 2:08 PM, atnaujinta Feb 21, 2023, 2:10 PM

Pirmadienį popiet Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė už Jungtinės Karalystės įstatymų pažeidimus deportuotą ten gyvenusį 48-erių lietuvį. Informaciją apie šį keleivį tikrinę VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad nemalonumų su teisėsauga vyras turi ir Lietuvoje.

Nustatyta, kad įtarusi dėl padaryto nusikaltimo, lietuvio paiešką prieš ketverius metus, 2019 m. sausio 16 d., paskelbė Kauno apskrities policija.

Pasieniečiai vyrą sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto pasienio užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis buvo perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Šiemet pasieniečiai jau sulaikė 163 įvairių šalių piliečius, kurių dėl nusikaltimų ar nusižengimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.