Vilniuje gausios pareigūnų pajėgos sučiupo girtą „CityBee“ vairuotoją Sugauti pažeidėją padėjo ir pati įmonė

Ketvirtadienio popietę Vilniuje pareigūnai sulaikė girtą „CityBee“ vairuotoją. Vyrui nustatytas lengvas girtumas.

Įvykio vieta.<br>Facebook/„Reidas Vilniuje“/Raimondo V. nuotr.
Įvykio vieta.<br>Facebook/„Reidas Vilniuje“/Raimondo V. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2023, 5:20 PM, atnaujinta Feb 23, 2023, 6:30 PM

Naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, kad pareigūnus informacija apie galimai girtą vyrą prie vairo Vilniuje, Statybininkų gatvėje, pasiekė maždaug 12 val. 35 min.

Pranešime minėtą girtą „CityBee“ vairuotoją, gimusį 1995 metais, pareigūnams pavyko apsupti Naugarduko gatvėje.

Vyrui nustatytas lengvas, 0,63 prom., girtumas.

Įvykusią situaciją komentuoja ir „Citybee“ atstovė spaudai Justina Matuliauskienė. Informuojama, kad prie pasalos girtam vairuotojui prisidėjo ir pati įmonė.

„Galime patvirtinti, kad ketvirtadienį policija mus informavo apie galimai neblaivaus asmens vairuojamą „CityBee“ automobilį. Atsakingi kolegos susisiekė su pareigūnais ir padėjo suorganizuoti pasalą minėtam automobiliui. Vos automobiliui pajudėjus iš vietos, asmuo buvo iš karto sulaikytas, o kliento paskyra užblokuota.

Visuomet tokiais atvejais glaudžiai bendradarbiaujame su policija. Pasitaiko atvejų, kai pareigūnai patys mus informuoja apie galimai neatsakingą elgesį vairuojant „CityBee“ automobilį, kaip nutiko ir šį kartą. Tačiau taip pat pasitaiko atvejų, kai mūsų klientai ar kiti sąmoningi ir atsakingi piliečiai informuoja mus apie įtartiną „CityBee“ vairuotojų elgesį kelyje. Tokiais atvejais visuomet informuojame ir policiją.

Tokie incidentai pasitaiko itin retai, bet visuomet dirbame išvien su policija ir siekiame, kad žalą padaręs asmuo atsakytų už savo veiksmus įstatymų nustatyta tvarka.

„CityBee“ griežtai smerkia neatsakingą vairavimą ir imasi priemonių visų eismo dalyvių saugumui užtikrinti. Skiriame griežtesnes baudas nei reikalauja įstatymai. Kiekvienam „CityBee“ klientui, kuris dalijasi savo paskyra su kitais, vairuoja neblaivus ar neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, gresia bauda iki 2000 eurų. Jau daugiau nei metus turime automatizuotą skambučių sistemą, kuri perspėja greitį viršijančius vairuotojus. Nuolat edukuojame savo klientus apie atsakingo elgesio kelyje svarbą, informuojame apie sudėtingas eismo sąlygas ir patariame, kaip išvengti eismo įvykių“, – teigia J.Matuliauskienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?