Lazdijų policininkai nusifilmavo keturračio gaudynes: viskas baigėsi trims girtiems bėgliams nukritus ant žemės Vairavo girtas ir beteisis vyras

Vasario 23 d. apie 23 val. Lazdijų rajone, Dervinių kaime, patruliuodami pareigūnai pastebėjo keturratį, kuriuo važiavo trys vyrai. Nei vienas iš jų nedėvėjo saugos šalmo.

 Trys girti vyrai nuo policijos spruko vienu keturračiu.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Trys girti vyrai nuo policijos spruko vienu keturračiu.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2023, 3:56 PM, atnaujinta Feb 24, 2023, 4:00 PM

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, stabdant transporto priemonę, patruliai įjungė tarnybinio automobilio raudonos ir mėlynos spalvos švyturėlius, bei garsinį signalą, tačiau keturračio ekipažas nereagavo, tik padidino greitį, ir nuvažiavo toliau.

Net keletą kartų, garsiakalbio pagalba, pareigūnai reikalavo, kad keturračio motociklo vairuotojas sustotų, tačiau jis į reikalavimus nereagavo, jų nevykdė, nusuko nuo pagrindinio kelio į lauko keliuką, iš lauko keliuko nusuko į pievą ir važiavo toliau.

Privažiavęs sodybos kiemą, vairuotojas įkalnėje sustojo. Policininkams išlipus iš tarnybinio automobilio, keturračio vairuotojas įjungė pavarą ir staigiai akseleravo, dėl to pakilo keturračio priekinė dalis ir visi trys vyriškiai nukrito nuo transporto priemonės ant žemės.

Paaiškėjo, kad keturratis neįregistruotas, nedraustas, be techninės apžiūros, o uždėtas valstybinis numeris, priklauso kitai transporto priemonei.

Neseniai keturratį įsigijęs vyras (gim. 1981 m.) gailėjosi dėl padarytų pažeidimų, mat transporto priemonę vairavo girtas (2,48 prom.) ir neturėdamas teisės vairuoti.

Kartu su vairuotoju vyko du vyrai (gimę 1997 m. ir 1991 m.), kurie taip pat buvo girti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.