Tauragės r. motorolerių vairuotojams nuo pareigūnų pasprukti nepavyko: už pažeidimus teks atsakyti

Vasario 26 d. apie 15 val. Tauragės rajone, Lauksargių seniūnijoje, Šakių kaime, policijos pareigūnai pastebėjo motoroleriais važiuojančius du žmones. Nuspręsta minėtų motorolerių vairuotojus sustabdyti ir juos patikrinti.

Pareigūnų sučiuptas motorolerio vairuotojas.<br>STOP kadras/ Tauragės apskrities VPK vaizdo medžiaga.
Pareigūnų sučiuptas motorolerio vairuotojas.<br>STOP kadras/ Tauragės apskrities VPK vaizdo medžiaga.
Daugiau nuotraukų (1)

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Feb 28, 2023, 4:01 PM

Kaip praneša Tauragės apskrities VPK, vienas iš vairuotojų pakluso pareigūnų reikalavimui sustoti, tačiau kitas padidino greitį ir spruko laukais.

Nuo pareigūnų sprunkantis vairuotojas, įvažiavęs į šlapią pievą, pradėjo joje klimpti. Pareigūnui išlipus iš tarnybio automobilio ir bandant sulaikyti bėglį, pastarasis staiga išvažiavo iš pievos, padidino greitį ir nuvažiavo tolyn. Persekiojimui buvo pasitelktas dar vienas policijos pareigūnų ekipažas.

Bėglys sulaikytas Tauragės rajone, Stirbaitytės kaime.

Paaiškėjo, kad teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, nepakluso vyras (gim. 1991 m.), kuris nėra įgijęs teisės vairuoti, o motoroleris nėra įregistruotas nustatyta tvarka, neapdraustas ir jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra. Ant jo vairuojamo motorolerio buvo pritvirtinti ne tai transporto priemonei išduoti valstybinio numerio ženklai.

Kitas vairuotojas, gim. 1999 m., taip pat nebuvo įgijęs teisės vairuoti. Jo motoroleris taip pat neįregistruotas nustatyta tvarka, neapdraustas ir jam neatlikta techninė apžiūra, prie motorolerio pritvirtinti ne tai transporto priemonei išduoti valstybiniai numeriai.

Už gausybę pažeidimų vyrai patraukti administracinėn atsakomybėn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.