Klaipėdos r. nepilnametis įtariamas per naktį pavogęs net 4 automobilius

Kovo 4 d. prieš vidurnaktį Klaipėdos rajono PK pareigūnams buvo pranešta, kad Gargžduose, Alyvų g., iš kiemo buvo pavogtas automobilis „Renault Trafic“.

Sulaikymas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sulaikymas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2023, 2:50 PM, atnaujinta Mar 6, 2023, 2:53 PM

Po kurio laiko transporto priemonė buvo rasta Gargžduose, Žemaitės g. Tačiau pareigūnams vėl pranešta apie kitos transporto priemonės vagystę – šįkart Klaipėdos g., Gargžduose, pasigesta automobilio „Daewoo“, kuris, kaip ir „Renault Trafic“, kieme stovėjo su salone paliktais užvedimo rakteliais.

„Daewoo“ buvo rastas Gargžduose, Pušų g., prie garažų masyvo.

Maža to, tą pačią naktį Gargžduose, Alyvų g., pavagiamas dar vienas automobilis „Opel Zafira“, kurį pareigūnai suranda Klaipėdoje, Šiaurės pr., prakirstomis padangomis.

Pareigūnams sekant „karštais pėdsakais“, gaunamas pranešimas apie dar vieną vagystę – Klaipėdoje, Ažuolų g., iš kiemo pavogtas automobilis „Peugeot 307“, kurio užvedimo rakteliai taip pat buvo palikti automobilio salone.

Apie 7 val. 21 min. minėtas automobilis buvo rastas griovyje, Kairių g., Klaipėdoje. Netoli įvykio vietos, pasitelkus kinologus su tarnybiniais šunimis, pareigūnai sulaikė įtariamąjį – 2007 m. gimusį vaikiną. Vaikinas uždarytas į areštinę.

Įtariama, kad nepilnametis galėjo įvykdyti visas minėtas transporto priemonių vagystes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.