Jonavoje sulaikyti keturi vyrai, galimai užsiėmę narkotikų verslu

Ketvirtadienį, kovo 2 d., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai su Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnais Jonavoje užkardė galimai narkotinių medžiagų verslus. Policijos pareigūnai sulaikė 4 asmenis.

Narkotikai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Narkotikai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2023, 12:58 PM

Kaip skelbiama pranešime, Kauno apskr. VPK kriminalistai, tikrindami informaciją, kovo 2 d. apie 16 val. Jonavoje, Chemikų g., sustabdė automobilį „VW Passat“. Pas vyrus (gim. 1983 m.; gim. 2001 m.), vykusius automobiliu, rasta galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų – kaip įtariama, amfetamino.

Sulaikyti Jonavos miesto gyventojai iki šiol nebuvo žinomi policijos pareigūnams. Netrukus namuose, Jonavoje, Chemijos g., buvo sulaikytas dar vienas vyras (gim. 1996 m.), kuris įtariama ir prekiavo galimai narkotinėmis medžiagomis. Kratos metu pareigūnai pas vyrą rado galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų, kaip įtariama, amfetamino ir kanapių. Pastarasis policijos pareigūnams žinomas už anksčiau vykdytas panašias nusikalstamas veikas.

Tos pačios dienos vakarą, apie 19 val., Jonavoje sulaikytas dar vienas vyras (gim. 1989 m.) dėl galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų platinimo. Sulaikytas Jonavos rajono gyventojas yra žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas.

Pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir (ar) neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų. Ikiteisminius tyrimus atlieka ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės