Vilniuje sulaikytas narkotikų pardavėjas

Šių metų sausį Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimo Grigiškėse. Tyrimas pradėtas reaguojant į gyventojų pranešimus, kad kiemuose padaugėjo asmenų, panašių į vartojančius narkotines medžiagas.

 Pas įtariamąjį rasti įkalčiai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Pas įtariamąjį rasti įkalčiai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities VPK

Mar 9, 2023, 1:33 PM, atnaujinta Mar 9, 2023, 1:35 PM

Ikiteisminio tyrimo metu policijos pareigūnai išsiaiškino, kad jas galimai platina jaunas vyras. Atlikus veiksmus, vasario 15 d. sulaikytas vyras (gim. 1996 m.), kuris, įtariama, įsigijo narkotikų. Pareigūnams patikrinus sulaikytąjį, įtarimai pasitvirtino. Apžiūros metu buvo rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės galimai su narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Netrukus buvo sulaikytas, įtariama, galimai narkotines ar psichotropines medžiagas išplatinęs jaunas vyras (gim. 2000 m.) – neatidėliotinos kratos metu rasta įvairių narkotinių ir/ar psichotropinių medžiagų, pinigų, galimai įgytų nusikalstamu būdu, priemonės, skirtos narkotinėms ar psichotropinėms medžiagoms fasuoti, dozuoti ir sverti.

Abu vyrai atsidūrė areštinėje. Vilniaus miesto apylinkės teismas narkotinių medžiagų pardavėjui paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.