Belgijoje vogtą „Honda“ pasieniečiai sulaikė Medininkų punkte

Vilniaus rajone, Medininkų pasienio kontrolės punkte (PKP) pasieniečiai sulaikė automobilį „Honda CRV“ ir jį vairavusį Baltarusijos pilietį. Įtariama, kad automobilis prieš pusantrų metų buvo pavogtas Belgijoje.

Vogtas automobilis.<br> Lrytas.lt koliažas.
Vogtas automobilis.<br> Lrytas.lt koliažas.
Vogtas automobilis.<br> VSAT nuotr.
Vogtas automobilis.<br> VSAT nuotr.
Vogtas automobilis.<br> VSAT nuotr.
Vogtas automobilis.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Mar 10, 2023, 6:45 PM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), ketvirtadienį vėlai vakare VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių užkardos pareigūnai Medininkų PKP tikrino iš Lietuvos į Baltarusiją įvažiuojančio automobilio „Honda CRV“ ir jo vairuotojo dokumentus. 2018 m. laidos „Honda CRV“ su belgiškais registracijos numeriais vairavo 31-erių Baltarusijos pilietis. Patikros metu pasieniečiai išsiaiškino, kad šio, kaip įtariama, vogto, automobilio nuo praėjusių metų rugpjūčio vidurio ieško Belgijos teisėsaugininkai.

VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Sulaikytas automobilis saugomas Vilniaus pasienio rinktinėje. Apklausę Baltarusijos pilietį, VSAT pareigūnai jį paleido.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.