Panevėžio policija surado muštynių, kurias stebėjo 40 nepilnamečių, dalyvius – vienam pareikšti įtarimai

Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl dviejų jaunuolių muštynių Panevėžio mieste esančiame Skaistakalnio parke, kurias stebėjo būrys moksleivių. Abiejų jaunuolių tapatybės nustatytos, penktadienį vienam jų pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2023, 11:37 AM, atnaujinta Mar 10, 2023, 11:46 AM

Kaip praneša Panevėžio apskrities VPK, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl kovo 2 dienos pavakarę Skaistakalnio parke įvykusio incidento. Praeiviai pastebėjo, kad, stebint kitiems jaunuoliams, mušasi du vaikinai, nufilmavo įvykį bei apie tai pranešė policijai. Supratę, kad tuoj atvyks pareigūnai, muštynių dalyviai ir žiūrovai pasišalino.

Pasinaudojant praeivių nufilmuotu vaizdo įrašu, policijos pareigūnai nustatė abu muštynių dalyvius. Abu jie – 16-mečiai Panevėžio moksleiviai. Vienam jų pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pasak ikiteisminiam tyrimui vadovaujančios Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorės Kristinos Ulienės, į parką atėję du nepilnamečiai vienas kito atžvilgiu smurtavo, nes anksčiau, kaip įtariama, tarp jų buvo kilęs konfliktas.

Kaip jau buvo skelbta, sumuštą jaunuolį smurtautojas įstūmė į vandenį, o muštynes stebėjo apie 40 nepilnamečių.

Po šio incidento pagalbos ranką nukentėjusiam jaunuoliui ištiesė plaukikas Danas Rapšys.

„Tegul vaikinas susisiekia su manim asmeniškai arba parašo žinutę, padėsiu psichologiškai ir paremsiu visaip, kaip galėsiu. Anonimiškumas garantuotas“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė plaukikas D.Rapšys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.