Ratuoti ir girti chuliganai šeštadienį sėjo nelaimes: Jurbarko rajone sunkiai sužeistas motorolerio vairuotojas Varėnos r. – mįslingas „Toyota“ smūgis į medį

Šeštadienį girti vairuotojai sukėlė ne vieną avariją, neišvengta ir sunkių traumų.

 Policija tiria girto vairuotojo Jurbarko rajone sukeltą avariją ir avarijos Varėnos rajone, kur miško keliuke į medį rėžėsi "Toyota Yaris", aplinkybes. <br> T. Bauro asociatyvioji nuotr. 
 Policija tiria girto vairuotojo Jurbarko rajone sukeltą avariją ir avarijos Varėnos rajone, kur miško keliuke į medį rėžėsi "Toyota Yaris", aplinkybes. <br> T. Bauro asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2023, 11:00 AM

Po pietų, maždaug 15 val. 50 min. Pelutėnų kaime (Jurbarko r.), Gedimino gatvėje, kelyje Veliuona-Tamošiai-Griciai automobilį „Opel Zafira“ vairavęs 21 metų jaunuolis rėžėsi į motorolerį, kurį vairavo blaivus 31 metų vyras.

Per avariją buvo sužeistas motorolerio vairuotojas, kuris skubiai pristatytas į ligoninę.

Prie „Opel“ vairo sėdėjusiam kelių ereliui nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,99 prom.).

Iškelta baudžiamoji byla, abi transporto priemonės pristatytos į policijos saugomą aikštelę.

Kitas atvejis užfiksuotas Varėnos rajone. Ši avarija – mįslinga, kol kas negalima tvirtinti, kad vairuotojas buvo išgėręs, tačiau nelaimės aplinkybės pareigūnams sukėlė didelių abejonių.

Apie 17 val. 50 min. policijos pareigūnai miško keliuke, važiuojant nuo Merkinės miestelio iki Netiesų kaimo, išvydo į medį atsitrenkusį automobilį „Toyota Yaris“, kuris buvo tuščias. Aplinkui taip pat nesimatė nė vienos žmogaus.

Paaiškėjo, kad šiek tiek anksčiau greitosios pagalbos medikai iš pačios Merkinės į ligoninę pristatė 31 metų vyrą, patyrusį daugybinius sužalojimus.

Įtariama, jog būtent jis, vairuodamas „Toyota“, rėžėsi į medį.

Kaip vairuotojas po avarijos iš miško atsidūrė miestelyje, šiuo metu aiškinamasi.

Neatmetama, jog jis galėjo vairuoti girtas. Po avarijos galbūt kažkas iš vairuotojo artimųjų, draugų aplinkos atvyko į mišką ir atvežė jį į Merkinę, kurioje jau buvo iškviesti medikai.

Kas iš tikrųjų vyko po avarijos, turėtų paaiškėti tyrimo metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.