Kauno apskrityje sučiupti dar penki girti vairuotojai

​Prieš ilgąjį savaitgalį Kaune surengtas naktinis policijos reidas neatgrasė mėgėjų vairuoti išgėrus svaigalų. Šeštadienį Kauno apskrityje sučiupti dar penki gerokai alkoholiu pasivaišinę vairuotojai. 

Kaune ir apskrityje policijos pareigūnai nuo penktadienio vakaro iki šeštadienio nakties sučiupo net 14 girtų vairuotojų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kaune ir apskrityje policijos pareigūnai nuo penktadienio vakaro iki šeštadienio nakties sučiupo net 14 girtų vairuotojų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2023, 10:39 AM, atnaujinta Apr 30, 2023, 10:45 AM

Visų girtumas buvo vidutinis arba sunkus, tad teks jiems teks stoti prieš teismą, mokėti baudą. Jie taip pat praras vairuotojo pažymėjimą, teks atsisveikinti su vairuota transporto priemone arba į valstybės biudžetą sumokėti jos rinkos vertę atitinkančią sumą. 

Labiausiai „sunokęs“ buvo šeštadienio vakarą Jonavoje, Plento g., sustabdyto „Chrysler“ vairuotojas. 47 metų vyriškiui nustatytas sunkus girtumas (2,77 promilės).

Rytą Kauno rajono Noreikiškių kaime sustabdyto BMW automobilio 32 metų vairuotojas įpūtė 1,87 promilės alkoholio.

Vakare Kaune, Šiaurės prospekte, važiavusio automobilio „Audi“ 43 metų vairuotojo organizme per patikrą aptikta 1,91 promilės alkoholio.

Tą patį vakarą A.Jasaičio gatvėje įkliuvo dar vienas „Audi“ važiavęs kaunietis. Alkoholio matuoklis parodė, kad 59 metų vairuotojo organizme – 1,71 promilės alkoholio. 

Išsisukti nepavyko ir Klevų gatve motoroleriu „Velimotor“ važiavusiam 40-mečiui. Jo organizme buvo 1,79 promilės alkoholio. 

Naktį iš penktadienio į šeštadienį per reidą Kaune ir apylinkėse buvo sučiupti 9 girti vairuotojai, o dar 20 buvo vartoję svaigalų, bet girtumas neviršijo leistinos ribos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.