Iš karto po vidurdienio Vilniaus centre avariją sukėlęs vairuotojas pūtė tiek, kad tik antakiai kilnojasi

Vilniaus centre avariją antradienį sukėlęs girtas vairuotojas į alkotesterį pūstelėjo taip, kad aplinkiniams liko tik antakius kilnoti. Nors buvo vos šiek tiek po vidurdienio, vyras pripūtė beveik 4 prom.

 Po avarijos vairuotojas pripūtė beveik 4 prom.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Po avarijos vairuotojas pripūtė beveik 4 prom.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2023, 9:56 AM

Incidentas V.Kudirkos g. įvyko gegužės 16 d. apie 12 val. 24 min. Čia į moters vairuojamo automobilio „Porsche“ galą trenkėsi automobilis „Hyundai“. 

Taip jau sutapo, kad iš karto po avarijos pro tą vietą važiavo ir policijos patruliai. Pamatę susidūrimą jie sustojo, o išlipę net nesuabejojo, kad avarijos kaltininkas girtas – vyras dvokė alkoholiu, sunkiai orientavosi aplinkoje.

Paprašytas papūsti į alkotesterį, „Hyundai“ vairuotojas pripūtė 3,93 prom. Kur ir kodėl vyras tiek prisigėrė vos spėjus dienai įsibėgėti, kol kas nežinoma.

Pareigūnai girtam vyriškiui surašė protokolą dėl avarijos, o už tai, kad girtas sėdo prie vairo, policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Automobilis „Hyundai“ techninės pagalbos sunkvežimiu išgabentas į saugomą aikštelę.

Tu tarpu „Porsche“ vairuotoja buvo blaivi. Tos pačios dienos vakarą, apie 18 val. 30 min., pasijutusi prastai dėl per avariją patirtų traumų, ji kreipėsi į Vilniaus ligoninę.

Suteikus pagalbą, moteris išleista gydytis į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.