Pareigūnai dviejų kauniečių „VW Golf“ bagažinėje rado iš vilkikų pavogtą kurą

Kauno apskrities VPK pareigūnai Kaune sulaikė vyrą ir moterį, kurie galimai vykdė kuro vagystę. Negana to, automobilyje, su kuriuo atvykę žmonės vykdė nusikalstamą veiką, pareigūnai rado ir galimai narkotinių – psichotropinių medžiagų.

Rastas Kaune iš vilkikų pavogtas kuras.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Rastas Kaune iš vilkikų pavogtas kuras.<br>Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

May 17, 2023, 2:20 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, Kauno miesto Dainavos policijos komisariato bei Reagavimo valdybos pareigūnai trečiadienį apie 4 val. 10 min. Kaune, Vakariniame aplinkkelyje, sulaikė vyrą (gim. 1968 m.) ir moterį (gimusi 1997 m.), kurie iš degalinės teritorijoje stovėjusių vilkikų galimai pasisavino svetimą kurą.

Vagyste įtariami kauniečiai atvyko automobiliu „VW Golf“, kuriame pareigūnai, atliekant apžiūrą, rado ne tik penkias pilnas talpas, kuriose buvo 100 litrų kuro, bet ir galimai narkotines – psichotropines medžiagas.

Abu sulaikyti žmonės žinomi policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.