Pareigūnai vilniečio bute rado krūvą kvaišalų ir ginklą su šoviniais

Antradienio vakarą Vilniuje pareigūnai vyro bute aptiko kvaišalų ir pistoletą su šoviniais.

Vilniuje pareigūnai vyro bute aptiko kvaišalų ir pistoletą su šoviniais.<br>V.Ščiavinsko ir M.Patašiaus asociatyvios nuotr./lrytas.lt fotomontažas.
Vilniuje pareigūnai vyro bute aptiko kvaišalų ir pistoletą su šoviniais.<br>V.Ščiavinsko ir M.Patašiaus asociatyvios nuotr./lrytas.lt fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-24 09:13, atnaujinta 2023-05-24 10:49

Apie 21 val. 04 min. Vilniuje, V. A. Graičiūno gatvėje esančiame vyro (gim. 1993 m.) bute, policijos pareigūnai atliko apžiūrą.

Policijos departamentas praneša, jog jos metu rasta ir paimta: aštuoni polietileniniai maišeliai su šviesios spalvos milteliais, tris paketai su šviesios spalvos kristalais, dėžutė tablečių su įspaustais įvairiais logotipais, maišelis su augalinės kilmės medžiaga (įtariama, kad tai – narkotinės medžiagos) ir dujinis pistoletas „Reck Perfecta mod. FBI 8000“ su dėtuvėje esančiais 8 mm kalibro keturiais šoviniais.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.