Pastarąją parą girti vairuotojai sukėlė net keturias avarijas, bandė sprukti nuo policijos

Per parą šalyje girti vairuotojai sukėlė net keturias avarijas. Vieną pažeidėją policninkams teko vytis. Visi girti avarijų sukėlėjai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Per parą girti vairuotojai sukėlė keurias avarijas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Per parą girti vairuotojai sukėlė keurias avarijas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-27 11:56

Penktadienio pavakare Švenčionių rajone girto vairuotojo vairuojamas automobilis „Seat Alhambra“ išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kliudė kelkraštį ir, nuvažiavęs nuo kelio, keliskart vertėsi.

Apie šią netoli Girdėnų kaimo, kelyje Švenčionys-Adutiškis, įvykusią avariją policijos pareigūnams buvo pranešta 16 val. 27 min.

Įvykio vietoje buvo rastas sumaitotas automobilis ir sužalotas vairuotojas (g. 1976 m), kuriam nustatytas 1,92 promilių girtumas.

Nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos – jis buvo nuvežtas ir paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo girtam, kai vairuotojo girtumas viršija 1,5 promilės.

Vėlų vakarą, 22 val. 20 min. pareigūnams buvo pranešta apie Širvintų rajone, Pyplių kaime į stovintį automobilį „Volvo S60“ įsirėžusį automobilį „Volkswagen Passat“.

Paaiškėjo, kad šį automobilį vairavo neblaivaus (2,02 prom.) vyras (g. 1987 m.). Jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Prieš pat vidurnaktį, 23 val. 40 min. Širvintų rajone, Levaniškių kaime, motorolerio „Jonway“ nesuvaldė ir apvirto jį vairavęs neblaivus (2,55 prom.) jaunuolis (g. 2001 m.).

Naktį į šeštadienį, 2 val. 55 min. Panevėžyje, Ramygalos gatvėje į tarnybinį policijos automobilį „Volkswagen Transporter“ įsirėžė girto (2.22 prom.) vyro (gim. 2004 m.) vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz E 220“.

Jiems įtartinu pasirodžiusį automobilį „Mercedes-Benz“ policijos pareigūnai bandė sustabdyti kiek anksčiau, tačiau girtas vairuotojas nesustojo ir pabandė pasprukti.

Bėglio gaudynės baigėsi po to,kai jo vairuojamas automobilis įsirėžė į policijos tarnybinį automobilį „Volkswagen Transporter“.

Paaiškėjo, kad bėglys automobilį vairavo ne tik būdamas girtas, bet ir neturėdamas teisės vairuoti.

Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai vairuotoją sulaikė ir uždarė į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.