Panevėžio areštinėje atsidūrė keturi narkomanai

Šeštadienį Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai demaskavo ir į areštinę uždarė keturis kvaišalais disponavusius asmenis.

 Kvaišalais disponavę vyrai buvo uždaryti į arešinę. <br> M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka 
 Kvaišalais disponavę vyrai buvo uždaryti į arešinę. <br> M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2023, 8:54 AM

Naktį į šeštadienį, 0 val. 40 min. Panevėžyje, Ukmergės gatvėje, patikrinimui automobilį „Toyota“ sustabdę pareigūnai automobilio salone rado baltos spalvos miltelių su narkotine medžiaga.

Du šiuo automobiliu važiavę vyrai (gim. 1980 ir 1982 m.) buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Po kelių valandų, 3 val. 47 min., Pasvalio rajone, Pumpėnų miestelyje patikrinimui sustabdytame automobilyje „Peugeot 807“, pareigūnai rado popieriaus lankstinukas su žalsvos spalvos augaline narkotine medžiaga, galimai, marihuana. Įtariamasis (gim. 1993 m.) buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Areštinėje šeštadienį atsidūrė ir panevėžietis gim. 1980 m.), pas kurį per apžiūrą buvo rasta ir paimta: vienas maišelis su baltos ir penki maišeliai su mėlynos spalvos milteliais bei indelis su devyniomis tabletėmis.

Areštinėje nakvojusiems sulaikytiesiems tuo nemalonumai nesibaigė, Baudžiamojon atsakomybėn už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti patrauktiems sulaikytiesiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.