Vilniuje padegtas baras „Parkas“: padarytas nuostolis siekia 10 tūkst. eurų.

Ketvirtadienio naktį ugniagesiai skubėjo gesinti įsiplieskusio gaisro viename iš sostinės barų. Įtariama, jog buvo įvykdytas padegimas.

Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Gaisras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 10:04 AM

Apie 2 val. 20 min. Vilniuje, Geležinkelio gatvėje, baro terasoje kilo gaisras, praneša Vilniaus apskrities VPK.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) duomenimis, į įvykio vietą atvykus ugniagesiams degė lauko kavinėje (terasoje) įrengta scena iš medinių padėklų ir medinės stogo konstrukcijos.

Gaisro metu sudegė padėklai, garso sistema, apdegė stogo konstrukcijos, išardyta dalis lauko kavinės stogo dangos ir angaro sienos konstrukcijų.

Dūmų detektoriaus nebuvo.

Vilniaus apskrities VPK informuoja, jog incidento metu patirtas 10 000 eurų nuostolis. Įtariama, kad gaisras sukeltas tyčia.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Tai jau antrasis kartas, kuomet nuo padegėjų nukenčia šis baras. Gegužės 26 d. „Facebook“ buvo pasidalinta įrašu, jog „Parką“ nusiaubė įsilaužėlis, po kurio vizito buvo pradėtas jausti smalkių kvapas.

„Šiąnakt apie 02:00 ryto buvo įsilaužta į mūsų namus, išspirti langai, aplietos sofos, kėdės, baro zona neaiškiu skysčiu ir šaltakraujiškai padegta. Tik dėka Perono personalo laiku užuostų smalkių pavyko viską užgesinti ir išgelbėti Parką. Policija ir tyrėjai dirba, o mes viską valom ir atstatinėjam barą“, – rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.