Vilniaus policijai įkliuvo ir narkotikų pirkėjai, ir pardavėjai

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė galimai narkotines ir psichotropines medžiagas platinusius vyrus ir moterį. Sostinės gyventojai (gimę 1966 m. ir 1981 m.) buvo sulaikyti ikiteisminiame tyrime dėl, įtariama, neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. 

Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities VPK

Jun 15, 2023, 1:28 PM

Šių metų gegužės 31 d. buvo sulaikytas vyras (gim. 1966 m.) kuris, kaip įtariama, buvo neseniai įsigijęs narkotinių ar psichotropinių medžiagų tolimesniam jų platinimui sostinės Naujininkų ir Gerosios Vilties rajonuose.

Vyro apžiūros metu cigarečių pakelyje buvo rasta folijos lankstinukų su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Taip pat buvo sulaikytas ir galimai pastarajam narkotines ar psichotropinęs medžiagas išplatinęs vyras (gim. 1981 m.).

Policijos pareigūnai, atlikdami neatidėliotiną kratą vyro gyvenamojoje vietoje, rado narkotinėms ir/ar psichotropinėms medžiagoms fasuoti ir sverti skirtų priemonių, grynųjų pinigų, galimai įgytų nusikalstamu būdu.

Abu įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Neviešo pobūdžio patruliavimo metu birželio 12 d. Markučiuose, šalia daugiabučio, buvo sulaikyti vyras (gim. 1982 m.,) ir moteris (gimusi 1987 m.), kurie galimai iš moters (gimusios 1990 m.,) ką tik įsigijo narkotines ar psichotropines medžiagas.

Policijos pareigūnams patikrinus asmenis, jų įtarimai pasitvirtino. Pas visus tris sulaikytuosius rasta narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Paaiškėjo, kad moteris, galimai platinusi narkotines ar psichotropines medžiagas, yra ieškoma teisėsaugos pareigūnų.

Visi trys įtariamiejji, atlikus visus neatidėliotinus proceso veiksmus, buvo uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.