Klaipėdos pareigūnai sučiupo ilgapirštį, įtariamą įvykdžiusį net 10 vagysčių

Klaipėdos m. PK pareigūnai sulaikė vyrą, kaip įtariama, uostamiestyje galėjusį įvykdyti 10 vagysčių.

Klaipėdoje sulaikytas, įtariama, 10 vagysčių įvykdęs vyras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdoje sulaikytas, įtariama, 10 vagysčių įvykdęs vyras.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

2023-06-16 12:03

Birželio 5 dieną pranešta, kad apie 2 val. 31 min. nenustatytas žmogus, įsibrovęs į Taikos prospekte esančio baro patalpas, iš kasos aparato paėmė apie 50 eurų, nuo lentynos paėmė keturis alkoholinių gėrimų butelius, o nuo baro – apie 15 pakelių įvairių cigarečių.

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję Klaipėdos m. PK pareigūnai, tą pačią dieną sulaikė 1993 m. gimusį įtariamąjį. Birželio 6 d. teismas jam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams.

Įtarimai vyrui kol kas pareikšti dėl vagystės iš baro Klaipėdoje, Taikos prospekte, tačiau, pagal surinktus duomenis, pareigūnai neatmeta galimybės, kad tas pats vyras, per kiek daugiau nei mėnesį uostamiestyje galėjo įvykdyti ar pasikėsinti įvykdyti 10 įvairaus pobūdžio vagysčių.
 
Vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas gavus įmonės atstovo pareiškimą, kuriame nurodoma, kad gegužės 2 dieną apie 15 val. 55 min. Klaipėdoje, Taikos prospekte esančioje parduotuvėje, nepažįstamas vyras pavogė įmonei priklausantį telefoną „Iphone“. Taip buvo gauti pranešimai dėl keturių, prie įvairių įstaigų paliktų elektrinių paspirtukų vagysčių, pora pranešimų dėl įvairių prekių iš prekybos centrų vagysčių, gegužės 11 dieną apie 12 val. 30 min. pastebėta, kad, galimai, vos per 15 minučių, iš autobuso „Mercedes Benz Evobus“ buvo pavogta bilietų ir pinigų už beveik 200 eurų, o gegužės 12 d. apie 11 val. 50 min. iš Šilutės plente palikto neužrakinto automobilio „Mercedes Benz“ buvo pavogta piniginė su 1800 eurų.

Pastovios gyvenamosios vietos neturintis, nedirbantis vyras policijos pareigūnams žinomas itin gerai – už vagystes, sukčiavimą, kitas turtines nusikalstamas veikas jau yra teistas 27 kartus. Paskutinis, įsiteisėti nespėjęs teismo sprendimas jam buvo paskelbtas gegužės 11 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.