Vilniečio kelionė automobiliu su beteisiu vairuotoju baigėsi areštinėje

Jauno vyro kelionė automobiliu baigėsi areštinėje. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Sulaikymas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sulaikymas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities VPK

Jun 16, 2023, 2:15 PM

Birželio 16 d. apie 9 val. 25 min. Vilniuje, Plytinės g., sustabdytas patikrinti automobilis „Audi“. Kaip paaiškėjo, transporto priemonę vairavo beteisis dvidešimt septynerių metų amžiaus vyras (gim. 1995 m.).

Už Kelių eismo taisyklių pažeidimą vairuotojui surašytas protokolas. Jo vairuojamas „Audi“ uždarytas į policijos saugomų automobilių aikštelę, kadangi jis jau buvo baustas už transporto priemonių vairavimą neturint teisės jas vairuoti.

Po vairuotojo sėdyne sostinės Kelių policijos skyriaus pareigūnai pastebėjo sukamo tabako popieriaus pakuotę, todėl buvo nuspręsta detaliau patikrinti automobilį. Į klausimą, ar vairuotojas turi su savimi narkotinių medžiagų, atsakė neigiamai.

Tuo metu kartu važiavęs keleivis (gim. 1995 m.) sunerimo, kai išgirdo žodžius apie narkotines medžiagas. Ir ne veltui – jo kuprinėje buvo dėklas, kuriame aptiktas permatomas maišelis su baltais milteliais, metalinis šiaudelis, apklijuotas juoda izoliacija. Paklausus, kokie tai milteliai, keleivis atsakė, kad tai – soda. Jo kelionė baigėsi areštinėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.