Marijampolėje ir Raseinių rajone itin žiauriai sumušti 3 vyrai: būklė sunki, pervežti į Kauno klinikas

Raseinių rajone, skirtingose vietose, ketvirtadienį buvo žiauriai sumušti du vyrai, kurie dėl sunkių traumų atsidūrė ligoninėse. Policija ikiteisminius tyrimus pradėjo penktadienį.

 Sunkios būklės sumuštieji iš Marijampolės ir Raseinių rajono pervežti į Kauno klinikas<br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Sunkios būklės sumuštieji iš Marijampolės ir Raseinių rajono pervežti į Kauno klinikas<br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 8:31 AM

Taip pat gydymo įstaigoje atsidūrė penktadienį sumuštas Marijampolės gyventojas.

Pirmas išpuolis įvykdytas Šilininkų kaime, ketvirtadienį apie 19 valandą – per išgertuves gyvenamajame name vienas jų dalyvių sumušė 72 metų vyrą.

Pensininkas dėl sužalojimų nuvežtas iškart į Kauno klinikas. Pirminiais duomenims, jam daug kartų buvo suduota į galvą, kitas kūno vietas.

Įtariamasis smurtautojas šiuo metu yra ieškomas.

Antras atvejis užfiksuotas Pramedžiavos kaime, kur ketvirtadienį, prieš pat vidurnaktį buvo sumuštas 33 metų vyras.

Iš pradžių jis buvo pristatytas į Raseinių ligoninę, bet dėl traumos sudėtingumo pervežtas į Kauno klinikas. 22 metų įtariamasis buvo uždarytas į areštinę.

Penktadienio vakarą, apie 22 val. 40 min. Marijampolėje, Dariaus ir Girėno gatvėje buvo stipriai sumuštas 40 metų vyras, kuris dėl sunkių sužalojimų pervežtas į Kauno gydymo įstaigą. Užpuolikas nustatinėjamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.