Šviesoforą nuvertusi, kitą mašiną apdaužiusi ir per 3 prom. įpūtusi vilnietė: „Tai klaida“

Girtos moters vairuojamas automobilis antradienio vakarą nuvertė šviesoforą, apdaužė kitą mašiną ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Kai liudininkai galiausiai iš moters jai sustojus atėmė automobilio raktelius ir vairuotoją perdavė policijai, ji pasiteisino lakoniškai: „Tai klaida“.

 Girtos vairuotojos „VW Passat“ po sulaikymo.<br> Įvykio liudininko nuotr.
 Girtos vairuotojos „VW Passat“ po sulaikymo.<br> Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-21 08:59, atnaujinta 2023-06-21 10:47

Incidentas birželio 20 d. įvyko apie 17 val. 25 min. Vilniuje, P.Žadeikos g. ir Salomėjos Nėries g. sankryžoje. Policijai paskambinęs vyras (gim. 1983 m.) sakė, kad tamsus automobilis „VW Passat“ nuvertė šviesoforą, pralaužė apsauginę tvorelę, apdaužė jo mašiną „VW Passat CC“ ir iš įvykio vietos nuvažiavo prieš eismą.

Netrukus kiti žmonės pareigūnus informavo, kad Ateities g., maždaug už 100 metrų nuo avarijos vietos, sustojo automobilis „VW Passat“, kurio vairuotoja yra visiškai girta. Liudininkai atėmė automobilio raktelius ir juos kartu su vairuotoja perdavė atvykusiems pareigūnams.

Policininkams atvykus, moteris (gimusi 1985 m.) sėdėjo keleivio vietoje. Kad ji visiškai girta, abejonių nebuvo – moteris smirdėjo alkoholiu, jos liežuvis pynėsi, nieko rišliai pasakyti ji nesugebėjo, tačiau neneigė vairavusi. Paklausta apie avariją, vairuotoja nieko nesugebėjo suregzti.

Pirmu pūtimu į alkotesterį moteris įpūtė 3,19 prom. antru – 3,16 prom. 

Dėl incidento moteris pasiaiškino paprastai. Ji tiesiog pasakė, jog visą tai yra klaida.

Moters automobilis techninės pagalbos sunkvežimiu išvežtas į saugomą aikštelę, o policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi įvykio detales. Vairuotojai už vairavimą girtai gresia iki metų nelaisvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.