Alytaus r. sulaikytas pensininkę apvogęs vyras

Alytaus rajone sulaikytas ir į areštinę uždarytas vyras, kuris prisistatęs elektros tinklų darbuotoju apvogė pensininkę.

Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociayvi nuotr.
Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociayvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2023, 10:05 AM, atnaujinta Jun 29, 2023, 12:16 PM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, birželio 27 d. apie 8 val. 40 min. Alytaus r., Daugų seniūnijoje, Pavartėnų kaime, į moters (gimusi 1944 m.) namus atvyko vyras ir prisistatė esąs prisistatė elektros tinklų darbuotojas. Jis pareiškė, jog tikrina skaitiklius, lemputes, pasiteiravo, ar apmokėta sąskaita. Tariamas elektrikas nuolat kalbino šeimininkę, bandydamas nukreipti jos dėmesį.

Piniginėje buvo apie 5 eurus grynaisiais, pensininko pažymėjimas, įvairios nuolaidų kortelės, kiti asmeniniai dokumentai.

Vyrui beišeinant iš namo, pensininkė pastebėjo, jog sekcijoje nebėra jos piniginės. Moteris išbėgo paskui vagišių, ketindama jį sulaikyti, tačiau šis greitai įsėdo į kieme stovintį automobilį ir dideliu greičiu atbulas išvažiavo iš kiemo.

Pensininkė apie įžūlų vagį tuoj pat pranešė žentui, o pastarasis – policijai. Pareigūnai atvyko pas apvogtą moterį ir, bekalbėdami su ja, pastebėjo, jog pro jos namus pravažiavo tamsiai raudonas automobilis. Tokiu prieš valandą iš jos kiemo paspruko apsimetėlis elektrikas.

Pareigūnams žinomas, anksčiau už vagystes teistas vyras prisipažino, kodėl jis grįžo į nusikaltimo vietą.

Ilgapirštis piniginę su dokumentais ir kortelėmis ketino numesti šalia aukos namų, esą kad moteris pagalvotų, jog pati ją pametė. Pareigūnai vyro automobilyje aptiko pensininkės piniginę. Iš jos įtariamasis buvo išsikrapštęs tik pinigus.

Įtariamasis (gim. 1983 m.) netrukus buvo sulaikytas ir uždarytas į Alytaus ilgalaikio sulaikymo kamerą.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.