Švedijoje išnuomotas BMW automobilis rastas ardomas šiauliečio garaže

Birželio 26-ąją Šiaulių apskrities policijos pareigūnai sulaukė Švedijos teisėsaugos institucijų pranešimo, kad Stokholme, įtariama, pavogtas automobilis yra Šiauliuose, vieno privataus namo teritorijoje.

Švedijoje vogtas BMW.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Švedijoje vogtas BMW.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Jun 29, 2023, 1:11 PM

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad nurodytu adresu nuvykę Reagavimo skyriaus pareigūnai kieme esančiame garaže išvydo ieškomą „BMW 530“, pagamintą 2022 metais.

Kaip rašė naujienų portalas lrytas.lt, pareigūnų aptiktas automobilis buvo rastas beveik išardytas. Policijos pareigūnai pataikė į patį proceso įkarštį – įvairiais įrankiais apsiginklavęs ten darbavosi vienas vyras.

Šiaulių apskrities policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo. Įtarimai dėl šios nusikalstamos veikos pareikšti automobilį ardžiusiam 35 metų šiauliečiui ir 26 metų garažo savininkui.

Prieš keletą dienų Šiauliuose rastas automobilis buvo išsinuomotas vienoje Stokholmo automobilių nuomos įmonėje. Kai jis nustatytu laiku nebuvo grąžintas, o automobilio sekimo sistema indikavo, jog automobilis yra Lietuvoje, savininkas sunerimo ir susisiekė su transporto priemonės nuomotoju. Šis patikino, kad jau grįžta į Švediją. Kilus įtarimui, jog „BMW 530“, greičiausiai, bus pavogtas, įmonė kreipėsi į savo šalies policiją, kuri paskelbė per 58 tūkstančių vertės siekiančio automobilio paiešką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.