Anapus Lamanšo prisidirbusiam kauniečiui antrankius uždėjo Vilniaus oro uoste

Pasieniečiai sulaikė Lietuvoje policijos ieškomą vyrą. Jungtinėje Karalystėje jis tapo nepageidaujamas, nes ten nuolat pažeidinėjo vietos įstatymus.

Oro uoste pasieniečiai pasitiko deportuotą lietuvį.<br>VSAT nuotr.
Oro uoste pasieniečiai pasitiko deportuotą lietuvį.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2023, 1:55 PM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), ketvirtadienį popiet Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė dėl įstatymų pažeidimų britų deportuotą 47-ejų lietuvį. Tikrindami informaciją apie šį reisu iš Londono parskridusį keleivį, VSAT pareigūnai nustatė, kad nemalonumų su teisėsauga kaunietis turi ir Lietuvoje. Dėl nusikalstamos veikos jo paiešką 2022-ųjų spalį paskelbė Kauno policija.

Pasieniečiai vyrą sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto pasienio užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis buvo perduotas Vilniaus policijos konvojui.

Šiemet iki šio penktadienio VSAT pareigūnams įkliuvo 636 žmonės, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžiąją jų dalį, 453, pasieniečiai sulaikė Lietuvos oro uostuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.