Klaipėdoje policijai įkliuvo penki kvaišalų mėgėjai

Per Jūros šventę patruliavimą sustiprinę Klaipėdos policijos pareigūnai sučiupo penkis kvaišalų turėjusius asmenis.

 Klaipėdos polcijos pareigūnai kvaišalų rado pas penkis asmenis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Klaipėdos polcijos pareigūnai kvaišalų rado pas penkis asmenis.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2023, 9:26 AM

Penktadienį 11 val. 45 min. Klaipėdoje, Taikos prospekte, patikrinus automobilį „Audi“, tarp vairuotojo ir keleivio sèdynių buvo rastas švirkštas su skaidriu skysčiu. Pareigūnai 1983 metais gimusiam vyrui įteikė šaukimą atvykti į apklausą policijos komisariate.

Penktadienį 23 val.45 min., Neringoje, Nidos-Smiltynės plente, muzikos festivalio metu, pavėsinėje pareigūnai pastebėjo įtarimą sukėlusius asmenis. Vienas iš jų, 1984 metais gimęs vyras rankose turėjo permatomą maišelį su baltos spalvos medžiaga. Kišenèje jis turėjo maišelį su augalinės kilmės medžiaga. Kitas, 1989 metais gimęs vyras turėjo maišelį su baltos spalvos biria medžiaga. Abu vyrai patraukti baudžiamojon atsakomybėn už disponavimą kvaišalais.

Šeštadienį 01 val. 24 min., Klaipėdoje, Bangų gatvėje, šventės metu patruliuojantys pareigūnai pastebėjo tris įtarimą sukėlusius asmenis. Pas 2004 metais gimusį vaikiną vyriškoje rankinėje rasta maltuvė, kurioje buvo augalinės kilmės medžiagos. Vaikinas buvo sulaikytas ir nuvežtas į policijos komisariatą.

Šeštadienį 02 val.13 min. Klaipėdoje, Galinio Pylimo gatvėje, patruliuojantys Specialios parengties skyriaus pareigūnai pastebėjo du įtarimą sukėlusius asmenis. Pasiteiravus, ar jie neturi draudžiamų daiktų, vienas vyras iš kišenės ištraukė suktinę, kuri skleidė aštrų kvapą, o iš kojinės ištraukė popierinį lankstinuką, kuriame buvo augalinės kilmės medžiaga. Šis asmuo buvo nuvežtas į policijos komisariatą. Čia jam buvo nustatytas 0,20 promilių neblaivumas. Dėl disponavimo kvaišalais pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.