Pareigūnams įkliuvo narkotikų Pravieniškių kalėjimo kaliniams parūpindavęs vyras

Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdyboje pagal gautą informaciją buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų patekimo į Pravieniškių 1-ąjį kalėjimą.

 Sulaikytas į kalėjimą narkotikus gabendavęs įtariamasis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Sulaikytas į kalėjimą narkotikus gabendavęs įtariamasis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kalėjimų tarnyba

Jul 28, 2023, 9:48 AM

Atliekamo tyrimo metu buvo išaiškintas ir sulaikytas galimai narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu Kauno rajone užsiimantis, anksčiau neteistas vyras, kurio dalis parduotų narkotinių ir psichotropinių medžiagų vėliau patekdavo į Pravieniškių 1-ąjį kalėjimą. Be to, buvo sulaikyti ir keli kiti įtariamieji, kurie, kaip manoma, iš anksčiau nurodyto vyriškio įsigijo narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

Per atliktas kratas LKT Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnams pavyko rasti narkotinių ir psichotropinių medžiagų, šaunamąjį ginklą, šovinių bei nemažą kiekį kontrabandinių cigarečių.

Taip pat prie įtariamojo namo, kur buvo atliekamos kratos, buvo aptiktos ir paimtos augančios kanapės.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.