Pasieniečiams įkliuvo girtas ir beteisis 18-metis, važiavęs motoroleriu

Padvarionių užkardos pasieniečiai Vilniaus rajone sulaikė neblaivų vietos gyventoją, vairavusį motorolerį. Paaiškėjo, kad daugiau nei 1,85 promiles įpūtęs vaikinas apskritai neturėjo teisės sėsti prie vairo.

 Pasieniečiai.<br> VSAT nuotr.
 Pasieniečiai.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

2023-08-07 13:40

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių pasienio užkardos pareigūnai kelyje Medininkai–Turgeliai ties Padvarionių kaimu (Vilniaus r.) pastebėjo pavojingai manevruojantį motorolerį „Yamaha“. Jis vinguriavo nuo vieno asfalto kelkraščio prie kito ir kėlė didelę grėsmę kitiems eismo dalyviams. Tarnybiniu visureigiu pasiviję motorolerį, pasieniečiai sulaikė jo vairuotoją.

Paaiškėjo, kad 18-metis Vilniaus rajono gyventojas apskritai neturėjo teisės vairuoti transporto priemonės. Į akis krito nenatūrali vaikino elgsena, jį trikdė per tokias patikras užduodami įprastiniai klausimai, atsakinėjo nerišliai. Be to, nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas.

Alkoholio tikrintuvas parodė vidutinį girtumo laipsnį – 1,85 promiles.

Neblaivų, pavojų sau ir kitiems eismo dalyviams kėlusį vairuotoją bei jo 2014 m. laidos motorolerį pasieniečiai perdavė policininkams, kurie toliau ir tirs šio įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.