Ukmergėje apšaudytas automobilis „Audi“, per kratą įtariamojo namuose rasta narkotikų

Ukmergės policijos pareigūnai sulaikė vyrą, kurio namuose per kratą rasta narkotikų. Krata vyriškio namuose atlikta tiriant automobilio „Audi“ galimą apšaudymą.

Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2023, 10:44 AM, atnaujinta Aug 7, 2023, 10:45 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, rugpjūčio 4 d. apie 10 val. 21 min. buvo gautas pranešimas, kad nakties metu Ukmergėje, Kauno g., namo kieme buvo apgadintas vyrui (gim. 1977 m.) priklausantis automobilis „Audi“. Savininkas sakė įtariantis, kad automobilis galėjo būti apšaudytas.

Padaryta turtinė žala apie 3 500 eur.

Policija nustatė ir sulaikė nusikaltimu įtariamą vyrą (gim. 1995 m.). Jo bute per kratą rasta galimai narkotinių medžiagių.

Dėl įvykio policija pradėjo du ikiteisminius tyrimus. Vienas tyrimas pradėtas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, o kitas - dėl neteisėto disponavimo kvaišalais.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad 

Tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.