Kauno policija pričiupo narkotikų pardavėją ir du pirkėjus

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai patruliuodami Kauno mieste, automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėjo žmones, kurie „atidarė turgavietę“ – dienos metu galimai prekiavo narkotinėmis medžiagomis.

Narkotikai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Narkotikai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities VPK

2023-08-11 14:52

Rugpjūčio 10 d., apie 15 val. 45 min. Kaune, Radvilėnų pl., netoli vieno iš Kauno apskrities VPK komisariatų, automobilių stovėjimo aikštelėje, policijos pareigūnai pastebėjo stovintį automobilį „Volkwagen“, kuriame sėdėjo vairuotojas (gim. 1968 m.), o greta automobilio stovėjo moteris (gim. 1984 m.) ir vyras (gim. 1982 m.). Pastarasis vyras, matant pareigūnams, pro atidarytą priekinių automo-bilio durelių langą kažką perdavė vairuotojui.

Pareigūnai nusprendė patikrinti trijulę, o privažiavus arčiau – vairuotojo rankose pastebėjo grynuosius pinigus. Kilus įtarimui, atlikta dalinė vyriškio apžiūra, kuriuos metu pas automobilio vairuotoją, galimai prekeivį, ir šalia automobilio stovėjusį vyrą, galimai pirkėją, rasta narkotinių-psichotropinių medžiagų.

Visi trys kauniečiai buvo pristatyti į gydymo įstaigą tyrimui dėl narkotinių-psichotropinių medžiagų vartojimo. Vyrai žinomi policijos pareigūnams už anksčiau padarytas įvairias nusikalstamas veikas.

Kauno apskritird VPK Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti pradėjo ikiteisminį tyrimą. Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Pradėtas tyrimas ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba bauda arba areštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.