Keistas incidentas greta Vilniaus autobusų stoties: apdaužyti trys automobiliai, policija pradėjo tyrimą

Vilniaus policijos pareigūnai aiškinasi keistą incidentą greta Vilniaus autobusų stoties, per kurį buvo apdaužyti trys automobiliai. Du iš jų – gana rimtai. Per incidentą nukentėjo moteris.

 Incidentas prie Vilniaus autobusų stoties.<br> Įvykio liudininko nuotr.
 Incidentas prie Vilniaus autobusų stoties.<br> Įvykio liudininko nuotr.
 Incidentas prie Vilniaus autobusų stoties.<br> Įvykio liudininko nuotr.
 Incidentas prie Vilniaus autobusų stoties.<br> Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-08-17 21:22, atnaujinta 2023-08-18 08:33

Incidentas automobilių aikštelėje greta Vilniaus autobusų stoties įvyko pavakare. Pirminiais duomenimis, čia atvažiavęs automobilio „Peugeot“ vairuotojas prisiparkavo greta jau stovinčio automobilio „Audi“. Kaip vėliau pareigūnams pasakojo „Audi“ vairuotoja, „Peugeot“ vairuotojas savo durelėmis trinktelėjo į jos mašiną.

Moteris papriekaištavo „Peugeot“ vairuotojui, šis kažką atsakė, kilo konfliktas. Vyras sėdo į automobilį ir pabandė išvažiuoti iš parkavimo vietos atbulomis. Tuo metu aikštele važiavo automobilis „Toyota“, tad „peugeot“ rėžėsi į jį.

Po smūgio „Peugeot“ šoko į priekį, nuvažiavo nuo stataus šlaituko kirto pėsčiųjų šaligatvį ir rėžėsi į betoninę sienelę, saugančią pėsčiuosius, kad jie nenukristų iš kelių metrų aukščio į autobusų atvykimo peroną.

„Audi“ vairuotoja tvirtina, kad incidento kaltininkas bandė pasprukti ir tik atsitiktinai pro šalį važiavusi „Toyota“ jį sustabdė. Tuo tarpu „Peugeot“ vairuotojas neigia bandęs sprukti.

Po incidento policija uždarė automobilių aikštelę. „Peugeot“ ir „Toyota“ apdaužyti gana smarkiai.

Vilniaus apskrities VPK penktadienio rytą pranešė, kad per incidentą nukentėjo moteris.

Kaip rašo policijos pranešime, rugpjūčio 17 d. apie 19 val. 20 min. Vilniuje, Sodų g., automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilis „Peugeot 308SW“, vairuojamas vyro (gim. 1958 m.), kliudė stovintį automobilį „Audi A6“, po to važiuodamas atbuline eiga, kliudė automobilį „Toyota Auris“ ir atsitrenkė į betoninę sieną.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Peugeot“ keleivė (gimusi 1951 m.), kuri, suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, gydoma ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.