Trakų rajone nužudytą vyrą aptiko jo motina, nusikaltimu įtariama girta vyro žmona

Trakų rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo ir sulaikė nusikaltimu įtariamą girtą moterį. Nudurtą vyriškį jo paties namuose aptiko jo motina.

 Policija, peilis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija, peilis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2023, 9:05 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, rugpjūčio 16 d. apie 16 val. Trakų r., Kozelkiškių kaime, savo namuose, rastas mirusio vyro (gim. 1970 m.) kūnas.

Įtariamoji girta (2,34 prom.) nužudytojo žmona (gim. 1974 m.) uždaryta į areštinę.

Pirminiais duomenimis, nužudytą vyriškį aptiko jo motina. Kaip vėliau moteris pasakojo pareigūnams, ji gyvena viename name su sūnumi ir jo žmona. Namas dviejų galų, sutuoktiniai su marčios motina gyveno kitame namo gale.

Moteris pasakojo, kad trečiadienį iš ryto ji girdėjo, kaip sūnus barėsi su žmona, vyko konfliktas. Tačiau moteris nesikišo, nes, kaip teigė pati, bijojo marčios.

Kažkuriuo metu pas ją atėjo sūnus, parodė kruviną ranką ir paprašė degtukų. Vėliau apsisukęs grįžo į savo namo dalį. Maždaug nuo 12 val. 30 min. sūnaus namuose jau buvo tylu, konfliktas buvo nurimęs.

Kai moteris sūnui nunešė prašytus degtukus, jį rado sėdinti ant sofos, atrodė, tarsi vyras miegotų. Ant kitos lovos miegojo marti. Tad palikusi degtukus moteris grįžo namo.

O po kiek laiko moteris išgirdo marčią rėkiant, kad jos vyras negyvas. Nebėgusi į sūnaus namo galą, jį rado mirusį. Vyras tebesėdėjo ant sofos.

Lrytas.lt žiniomis, vyras buvo kruvinas, jo kūne aptikta durtinė žaizda. Kraujo rasta ir ant sofos greta bei grindų.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo ir aiškinasi įvykio smulkmenas.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė savo artimąjį giminaitį ar šeimos narį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimu iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.