Anapus Lamanšo prisidirbęs mažeikiškis perduotas Žemaitijos teisėsaugai

Pasieniečiai sulaikė iš Londono už įstatymų pažeidimus išsiųstą Lietuvos pilietį, kurio dėl padaryto nusikaltimo daugiau kaip metus ieškota ir gimtinėje.

 Vilniaus oro uoste.<br> VSAT nuotr.
 Vilniaus oro uoste.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Aug 18, 2023, 11:29 AM, atnaujinta Aug 18, 2023, 11:30 AM

Ketvirtadienį popiet Vilniaus oro uoste pasieniečiams įkliuvo iš Jungtinės Karalystės už vietos įstatymų pažeidimus deportuotą 28-erių lietuvį. VSAT pareigūnai, tikrinę informaciją apie šį keleivį, išsiaiškino, kad nemalonumų su teisėsauga vyras turi ir Lietuvoje. Dėl padaryto nusikaltimo mažeikiškio paiešką prieš daugiau kaip metus, 2022-ųjų gegužę, paskelbė Telšių policija.

Pasieniečiai vyrą sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto pasienio užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis buvo perduotas paieškos iniciatoriui.

2023 metais iki šio penktadienio VSAT pareigūnai sulaikė 750 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžioji jų dalis, 589, pasieniečiams įkliuvo Lietuvos oro uostuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.