Vilniuje siautė vagys: grobė ir dviračius, ir paspirtukus

Šeštadienį sostinėje vagys nusitaikė į dviračius ir elektrinius paspirtukus. Per vieną dieną pavogti trys dviračiai ir trys elektriniai paspirtukai.

Šeštadienį sostinės pareigūnai pradėjo tris ikiteisminius tyrimus dėl dviračių ir elektrinių paspirtukų vagysčių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Šeštadienį sostinės pareigūnai pradėjo tris ikiteisminius tyrimus dėl dviračių ir elektrinių paspirtukų vagysčių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2023, 8:26 AM, atnaujinta Aug 20, 2023, 8:28 AM

Šeštadienio rytą Fabijoniškių g. esančiame daugiabutyje gyvenanti šeima pastebėjo, kad dingo laiptinėje laikyti dviračiai. Nekviesti svečiai pagrobė dviračius „Karbon Magma C10“ ir „Trek Dual Sport 2“, kurių vertė – 1786 eurai.

Pavakarę apie 17 val. 10 min. Gedimino prospekte pasigesta trijų elektrinių paspirtukų. Jie buvo pavogti nukirpus kodines spynas. Patirtą žalą šeimininkai įvertino 1280 eurų.

Tą patį vakarą apie 18 val. Kalvarijų g. iš daugiabučio laiptinės pagrobtas dviratis „Woom“ su prikabinta spyna. Dviračio vertė – beveik 1279 eurai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.