Pareigūnai žaibiškai išaiškino kelionės metu „praturtėjusią“ moterį

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai išaiškino rankinės su grynaisiais pinigais ir kitais asmeniniais daiktais vagystę iš pavežėjos automobilio.

Eurai.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Eurai.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities VPK

Aug 22, 2023, 11:33 AM

Praėjusį ketvirtadienį, rugpjūčio 17 d., apie 16 val. gautas pranešimas, kad automobiliu „Toyota Yaris“, vairuojamo moters (gimusios 1956 m.), teikiant pavežimo paslaugas ir baigus kelionę Kaune, Partizanų g., pasigesta automobilio salone, už priekinės keleivio sėdynės, buvusios rankinės, kurioje buvo grynieji pinigai, dokumentai ir kiti daiktai.

Padaryta turtinė žala siekia apie 950 eurų.

Policijos pareigūnams atliekant procesinius veiksmus, vykdant paiešką karštais pėdsakais dar tą pačią dieną apie 19 val. 30 min. nustatyta, jog nusikalstamą veiką galimai įvykdė moteris (gimusi 1973 m.).

Apžiūrėjus įvykio vietą rasta dalis pavogtų daiktų. Moteris žinoma pareigūnams už anksčiau padarytas nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.